Om oss

Vi är en officiell distributör av Inverness piercing i Sverige. 

Vi bygger två sortiment inom detta varumärke. Det ena sortimentet säljs enbart till salonger och liknande företag och där hänvisar vi till våra återförsäljare.

Det andra sortimentet är till privatpersoner och kommer kunna köpas av privatpersoner och företag. Baserat på vem du är så kommer du alltid ha tillgång till dina produkter och priser i Web-shopen.

Observera att vi enbart säljer Inverness produkter till registrerade företag inom skönhets, frisör eller liknade verksamhet. Privatpersoner hänvisas till närmaste salong/företag som utför själva piercingen.Dishy är varumärke under SmartCode Europa AB som importerar och säljer produkter inom skönhets, hudvård och frisörbranchen.

Har ditt företag ingen hemsida? Har din gamla hemsida och företagets identitet förändrats sedan den skapades? Motsvarar inte längre företagets hemsida kriterierna för moderna företag?

Vi kan hjälpa dig! Du får ett komplett utbud av tjänster. Vi designar, utvecklar, stödjer och uppdaterar hemsidor både på egna och andras servrar. SmartCode hjälper till med lösningar på alla frågeställningar och problem.

 Har du redan en hemsida men inte tid att arbeta med den eller svårigheter att förändra den? Är din gamla utvecklare inte tillgänglig och din hemsida behöver förbättringar? Gör den nya tekniken dig osäker på vad du kan och vill göra? Låt oss ta hand om din webbplats medan du själv tar hand om ditt företag.